Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft verdubbelt verkopen Surface-tablets dit jaar’

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2015, 15:07 CategorieWindows

Nu Microsoft afgelopen week een nieuwe Surface-tablet aangekondigd heeft zijn de analisten en productspecialisten weer aan het rekenen geslagen. Volgens bronnen uit de productieketen zou Microsoft dit jaar heel wat meer tablets verschepen dan vorig jaar, mede dankzij de nieuwe Surface 3.

Volgens de bronnen van Digitimes wordt 2015 een mooi jaar voor Microsoft, in ieder geval wat de tablets betreft. Naast het nieuwe Windows 10 brengt Microsoft binnenkort de Surface 3 op de markt. Deze tablet is de kleinere en minder krachtige broer van de vorig jaar gelanceerde Surface Pro 3 en krijgt een adviesprijs vanaf 609 euro.

De nieuwe tablet moet zorgen voor een boost in de verkopen van Surface-tablets, zo verwachten de bronnen uit de productieketen. Vorig jaar werden er twee miljoen Surface-tablets vanuit de fabrieken verscheept, dit jaar moet dit uitkomen op meer dan vier miljoen stuks. Daarnaast verwachten dezelfde bronnen dat we dit jaar nog de Surface Pro 4 gaan zien, de opvolger van de Surface Pro 3. De productie van dit model zou in juni van start gaan en een lancering zou eind dit jaar gepland staan.

De Microsoft Surface 3 wordt vanaf 7 mei in Nederland verkocht voor prijzen vanaf 609 euro. De tablet komt in een 64GB-versie met 2GB aan werkgeheugen en een 128GB-versie met 3GB aan werkgeheugen. Via de website van Microsoft kan de tablet reeds besteld worden.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.