Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft vergelijkt Surface 3 met Pro 3 in nieuwe video

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2015, 10:03 CategorieWindows

Microsoft heeft een nieuwe, korte video uitgebracht waarin het enkele verschillen laat zien tussen de Surface 3 en de Surface Pro 3. Mocht dat niet genoeg voor je zijn, check dan ook ons uitgebreide artikel, dat dieper op de verschillen ingaat.

Surface 3 vs Surface Pro 3 in video

Microsoft heeft een korte video online gezet waarin het enkele verschillen in beeld brengt tussen de Surface 3, die onlangs is aangekondigd, en de Surface Pro 3, die al een tijdje op de markt is. De video blijft redelijk oppervlakkig en geeft je eigenlijk een globaal beeld van beide tablets. Zoek je een groter, maar ook zwaarder, monster waar je vrijwel overal op kunt werken? Dan zit je goed met de Surface Pro 3. Zoek je een veel lichter model, aangezien dat handiger is voor onderweg, en vind je een kleiner scherm geen probleem? Kies dan de Surface 3.

De Surface 3 is een twee-in-één-apparaat die de draagbaarheid van een tablet met de gebruiksvriendelijkheid van een laptop moet combineren. Onder de motorkap van de Surface 3 zit een quadcore Intel Atom x7-processor. Met een volle batterij is tot tien uur lang video af te spelen. Verschillende opslag- en geheugenconfiguraties bieden consumenten een brede keus uit prestaties en capaciteit. Verder heeft het apparaat een 10.8-inch HD multitouch-scherm met een 3:2-beeldverhouding en stereospeakers met Dolby Audio.

Verder beschikt de Surface 3 over twee camera’s. Allebei de camera’s zouden in 1080p foto’s kunnen opnemen. De camera aan de achterkant heeft 8 megapixels en de camera aan de achterkant heeft 3,5 megapixels tot zijn beschikking. De schermresolutie is 1920 bij 1280 pixels en het gewicht van de tablet komt op 622 gram neer. De Surface 3 is standaard geklokt op 1,6 GHz, maar kan, dankzij de Intel Burst-technologie, 2,4 GHz behalen. Een opvallend detail aan het design: er is geen fan aanwezig, zoals eerder al werd gemeld.

De Microsoft Surface 3 is vanaf 7 mei 2015 beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs vanaf 609 euro. De Surface 3 4G-versie zal op een nader, nog aan te kondigen, tijdstip beschikbaar zijn. Via de website van Microsoft kan de tablet reeds besteld worden.

Lees ook onze Microsoft Surface 3 review.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.