Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft verkoopt meer Surface-tablets

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2015, 11:20 CategorieMicrosoft

Microsoft heeft vandaag de cijfers over het afgelopen kwartaal bekendgemaakt en daaruit blijkt dat het bedrijf uit Redmond meer omzet geboekt heeft, onder meer dankzij een groei in verkopen van Surface-tablets.

Microsoft maakt helaas geen exacte cijfers over de verkopen bekend maar geeft wel aan dat er in het eerste kwartaal van 2015 meer Surface-tablets over de toonbank gegaan zijn. De groei in verkopen is volgens het bedrijf met name het gevolg van het succes van de vorig jaar geïntroduceerde Surface Pro 3.

In totaal heeft Microsoft met de verkopen van Surface-tablets een omzet van 713 miljoen dollar behaald, een groei van 44 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Microsoft verwacht niet dat de verkopen snel in zullen zakken, het bedrijf introduceerde namelijk onlangs een nieuwe Surface-tablet.

De onlangs gelanceerde Surface 3 is een goedkopere variant van de Surface Pro 3 en met name gericht op consumenten met een kleiner budget. De tablet ligt binnenkort in de Nederlandse winkels voor een prijs vanaf 609 euro.

Lees ook onze Microsoft Surface Pro 3 review.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.