Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mortal Kombat X eindelijk verkrijgbaar op Google Play

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2015, 10:02 CategorieAndroid

Daar is-ie: Mortal Kombat X voor Android. We hebben er langer dan nodig op moeten wachten, maar gelukkig kunnen we er nu mee aan de slag. Eerder verscheen het spel al op iOS, dat kan communiceren met de console-versies van de game.

Mortal Kombat X op Android

Had seriebedenker Ed Boon toch gelijk: Mortal Kombat X voor Android zou binnen enkele dagen op het platform moeten verschijnen. En vandaag is het zover: het bloederige vechtspel met een ‘kleurrijke’ cast aan personages is eindelijk verkrijgbaar voor het platform van Google, nadat het al eerder voor iOS, PlayStation 4 en Xbox One. Waarom het zo lang heeft moeten duren, is niet bekend. Fijn is het echter wel, zodat de eigenaars van de consoleversie en een Android-apparaat, eindelijk alles uit het vechtspel kunnen halen.

Mortal Kombat X voor mobiele apparaten combineert vechten en kaarten verzamelen voor een nieuwe ervaring binnen de Mortal Kombat-franchise, nu speciaal ontworpen voor telefoons en tablets. Meer dan 24 strijders vormen de line-up, waaronder legendarische karakters als Scorpion, Sub-Zero, Kano en Raiden en ook geheel nieuwe strijders als Cassie Cage, D’Vorah en Kotal Kahn. Spelers kunnen spullen te verzamelen om hun strijders een upgrade te geven en finishing moves ontgrendelen voor nog meer dramatische, over-the-top Fatalities.

Dagelijkse events en online multiplayer-gevechten zijn nu beschikbaar in de mobiele game, met extra Challenge Mode-karakters die binnenkort beschikbaar komen. Met de nieuwe Bondgenoten-functie kunnen spelers een karakter van een vriend lenen en hen zo helpen als vierde strijder in hun gevechten. Ook kun je het spel koppelen aan de console- en pc-versie van het spel, die op 14 april 2015 uitkwam. Daarmee kun je speciale content uitwisselen tussen beide versies van Mortal Kombat X, om meer uit de games te halen.

  • Mortal Kombat X
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.