Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mortal Kombat X uitgebracht op iOS

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2015, 12:18 CategorieApplicaties

Warner Bros. Interactive heeft laten weten dat Mortal Kombat X vanaf nu te downloaden is voor iOS-apparaten; de Android-versie komt later. Wanneer de Android-versie gelanceerd wordt, is echter niet bekendgemaakt.

Mortal Kombat X voor op je iPad

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag Mortal Kombat X voor mobiele apparaten aan, een free-to-play game. De mobiele game kan nu gedownload worden in de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch.  De game, ontwikkeld door de bekroonde gamedesigners NetherRealm Studios, biedt kraakheldere graphics en brengt de legendarische Mortal Kombat-vechtgameplayervaring naar meer spelers met mobiele apparaten. Mortal Kombat X is nu gratis verkrijgbaar in de App Store en is binnenkort beschikbaar via Google Play.

Mortal Kombat X voor mobiele apparaten combineert vechten en kaarten verzamelen voor een nieuwe ervaring binnen de Mortal Kombat-franchise, nu speciaal ontworpen voor telefoons en tablets. Meer dan 24 strijders vormen de line-up, waaronder legendarische karakters als Scorpion, Sub-Zero, Kano en Raiden en ook geheel nieuwe strijders als Cassie Cage, D’Vorah en Kotal Kahn. Spelers kunnen spullen te verzamelen om hun strijders een upgrade te geven en finishing moves ontgrendelen voor nog meer dramatische, over-the-top Fatalities.

Dagelijkse events en online multiplayer-gevechten zijn nu beschikbaar in de mobiele game, met extra Challenge Mode-karakters die binnenkort beschikbaar komen. Met de nieuwe Bondgenoten-functie kunnen spelers een karakter van een vriend lenen en hen zo helpen als vierde strijder in hun gevechten. Ook kun je het spel koppelen aan de console- en pc-versie van het spel, die op 14 april 2015 uitkomt. Daarmee kun je speciale content uitwisselen tussen beide versies van Mortal Kombat X, om meer uit de games te halen.

  • Mortal Kombat X
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.