Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw Tomb Raider-spel exclusief in Nederland voor Android

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2015, 9:27 CategorieAndroid

Square Enix heeft een nieuwe Tomb Raider game uitgebracht voor Android, die tijdelijk exclusief in Nederland verkrijgbaar is. Dit spel heeft zijn zogenaamde soft launch in ons land: met een dergelijke lancering wil de ontwikkelaar data verzamelen.

Tomb Raider: Relic Run

Onlangs verscheen de originele Tomb Raider nog op Android en deel twee op iOS. En nu is bekend dat we op Android nog een game uit die franchise mogen verwachten, genaamd Tomb Raider: Relic Run. De game is gemaakt door ontwikkelaar Crystal Dynamics (die al enkele jaren verantwoordelijk is voor de serie) in samenwerking met Simutronics. Relic Run wordt uitgegeven door het Japanse Square Enix, aangezien die de rechten in handen heeft, en is nu tijdelijk exclusief verkrijgbaar in Nederland voor Android.

Op basis van de naam alleen al kun je zien met wat voor game je te maken hebt: een endless runner. Desondanks implementeert de ontwikkelaar ook elementen uit de franchise in deze game die de serie zo tof maakt, zoals bijvoorbeeld het gevecht met een T-rex. Bovendien ziet de game er ook redelijk goed uit en doet het ons denken aan die eerste Tomb Raider-avonturen op de PlayStation 1. Mocht je daar naar snakken, dan kun je die game dus spelen op Android of gewoon op je vertrouwde PlayStation-spelcomputer.

Tomb Raider: Relic Run is nu exclusief in Nederland verschenen, vanwege zijn zogenaamde soft launch. Met een dergelijke launch wil een ontwikkelaar nog extra data binnenhalen over hoe gamers het spel spelen en dergelijke, zodat-ie nog beter wordt wanneer hij wereldwijd officieel wordt gelanceerd voor Android, iOS en Windows Phone 8. Tomb Raider: Relic Run is gratis te downloaden, heeft 87MB aan vrij schijfruimte en minstens Android 2.3 of hoger nodig én bevat in-game-aankopen, oplopend tot 49,99 euro.

  • Tomb Raider: Relic Run
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.