Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw uiterlijk voor iOS-app NLziet

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2015, 11:44 CategorieApplicaties

De iOS-app van NLziet, geschikt voor de iPhone en iPad, heeft deze week een nieuw uiterlijk gekregen. De uitzending gemist-dienst voor de commerciële en publieke zenders is vernieuwd aan de hand van feedback die gebruikers de afgelopen maanden gegeven hebben.

De NLziet-app voor iOS heeft een geheel nieuwe interface en de lay-out is zodanig ingericht dat bladeren door het aanbod overzichtelijker is. Het is nu ook mogelijk om zonder abonnement rond te kijken door het volledige aanbod. Daarnaast kunnen favorieten aan de homepage worden toegevoegd en kunnen programma’s direct worden gestart waar men gebleven is. Ook is het laden van video’s is volgens de ontwikkelaar aanzienlijk verbeterd en de app biedt nu volledige Chromecast ondersteuning waardoor het mogelijk is om de app te blijven gebruiken terwijl er een video wordt afgespeeld. De functionaliteit voor Airplay staat gepland voor deze zomer.

Abonnees van het online platform hebben met de gratis app toegang tot duizenden programma’s en uitzendingen van NPO, RTL en SBS, zonder reclame. De programma’s zijn tot 365 dagen terug te kijken. Met NLziet is het ook mogelijk om programma’s te bekijken voordat ze uitgezonden zijn op tv, voor een vast bedrag per maand.

NLziet heeft er voor gekozen in eerste instantie enkel een nieuwe iOS-app voor Apple apparaten te lanceren. De app voor Android apparaten volgt later dit jaar.

  • NLziet
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.