Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe 10-inch tablet van Acer duikt op bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2015, 10:39 CategorieAndroid

Vanmiddag om half 6 is het zover, dan presenteert Acer in New York de nieuwe line-up tablets, laptops en convertibles. Maar, we weten al een beetje wat we kunnen verwachten. Bij de Amerikaanse FCC is namelijk informatie over de Acer Iconia Tab 10 A3-A30 opgedoken.

De Acer Iconia Tab 10 A3-A30 moet de opvolger worden van de vorig jaar gelanceerde Iconia Tab 10 A3-A20. Het nieuwe model beschikt net als zijn voorganger over een 10-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. Mogelijk komt er ook een variant met een 1.280 bij 800 pixels resolutie op de markt.

Onder de motorkap heeft Acer het nieuwe model voorzien van een Intel Atom Z3735F Bay Trail-processor, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden.

Ook wordt de A3-A30 voorzien van een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, WiFi en Bluetooth met NFC voor draadloze communicatie, en gps voor locatiebepaling. De tablet draait op Android 5.0 Lollipop maar daar overheen waarschijnlijk een lichte skin van de Taiwanese fabrikant.

De verwachting is dat Acer de tablet vanavond officieel presenteert. Dan krijgen we ook meer te horen over de prijs en beschikbaarheid van dit model.

  • Delen:
Acer Iconia Tab 10 (A3-A20)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.