Nieuwe versie Pathé App voor smartphones en tablets uitgebracht

09 april 2015 1 Minuut 0 Reacties
pathe-app

Pathé heeft vandaag een nieuwe versie van de Pathé App voor smartphones en tablets uitgebracht. Na de update is het onder meer mogelijk om vanuit de app van je bank te betalen voor films en reeds bestelde tickets overzichtelijk te bekijken.

Naast reeds beschikbare mogelijkheden zoals het actuele filmaanbod in alle Pathé bioscopen, een uitgebreide filmdatabase en het bestellen van tickets, zijn extra features toegevoegd zoals een overzicht van alle films per stad, betalen via de app van de bank en een verbeterde tickethistorie op Mijn Pathé.

Met de app heb je niet alleen toegang tot een uitgebreide database met filminformatie, trailers, ratings en biografieën van acteurs, maar kun je ook tickets bestellen. Daarbij is het mogelijk af te rekenen met iDeal, PayPal, Creditcard of Pathé Giftcard. Ook kun je gebruik maken van een Pathé Unlimited Card of Pathé Voordeelpas.

Door het instellen van Mijn favoriete films en Mijn bioscopen kun je Pathé App persoonlijker maken en vind je eenvoudig alle relevante film- en bioscoopinformatie. Ook kan worden ingelogd met Facebook en een Mijn Pathé-account.

De app voor smartphones en tablets is gratis te downloaden via onderstaande links en is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten.

Pathé

Reacties (0)