Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia N1 tablet binnenkort ook buiten China te koop

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2015, 11:50 CategorieAndroid

Eén van de interessantere tablets die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen is de Nokia N1. Dit model, voorzien van interessante specs en een aantrekkelijke prijs, werd echter alleen in China verkocht. Daar komt binnenkort verandering in.

Vanaf begin mei wordt de Nokia N1 tablet ook in Taiwan verkocht, voor een prijs van omgerekend zo’n 250 euro. Nokia, hetgeen er overgebleven is na de verkoop van de mobiele divisie, probeert zo de afzetmarkt te vergroten.

De Nokia N1 tablet is voorzien van een 7.9-inch ips lcd-display met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels en beschikt over een 4:3 beeldverhouding. Onder de motorkap zien we een Intel Atom Z3580-processor terug, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen.

Nokia-N1-4

Verder is de tablet uitgerust met een 5 megapixel camera aan de voorzijde, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, WiFi en Bluetooth voor draadloze communicatie, een usb type-c-poort, en Android 5.0 Lollipop met daar overheen de Z Launcher die door Nokia ontwikkeld is.

Helaas is het niet bekend of en wanneer de Nokia N1 tablet naar Europa komt.

Bekijk ook onze Nokia N1 hands-on review die we maakten tijdens MWC 2015.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.