Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Omhulsel iPad Mini 4 opgedoken’

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2015, 10:04 CategorieiPad

De iPad Mini 3 is nog maar net gelanceerd, maar blijkt behoorlijk underpowered. Dus is het tijd voor een hardnekkig iPad Mini 4-gerucht. Er is namelijk een video opgedoken waarin we mogelijk het omhulsel van de krachtigere Mini te zien krijgen.

Gerucht: Omhulsel iPad Mini 4 opgedoken

Je zou door alle berichten over de iPad Pro haast vergeten dat Apple naar verluidt binnenkort met de iPad Mini 4 op de proppen komt. Om het apparaat weer op de kaart te zetten, is er beeldmateriaal opgedoken van de onaangekondigde kleine iPad. Op die beelden zien we waarschijnlijk het omhulsel van de iPad Mini 4, met hier en daar wat design tweaks. Zo is de lock/mute-knop op het apparaat verplaatst van de rechterkant naar een positie boven de volumeknoppen; het laat nu ruimte over die blijkbaar gebruikt wordt door een microfoon.

Dit design zou nog wel eens kunnen kloppen, aangezien Apple dezelfde keuze heeft gemaakt voor de iPad Air 2. Bovenin het omhulsel is er ruimte overgelaten voor een 4g-modem. Onderaan zien we in totaal tien gaten waar de stereospeakers achter moeten zitten en natuurlijk de Lightning-poort. Helaas moeten we het voorlopig met dit beeldmateriaal doen, omdat Apple zelf nog niets heeft aangekondigd betreffende de nieuwe iPad Mini. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet zeker, maar ‘ergens dit jaar’ klinkt voor nu wel veilig.

Als je bedenkt dat de iPad Mini 3 slechts een kleine verbetering was ten opzichte van de iPad Mini retina, met dezelfde processorsnelheid en -kracht en met enkele toevoegingen als de Touch ID-sensor en de gouden kleuroptie, is het niet gek om te denken dat Apple met de iPad Mini 4 de dingen iets anders aanpakt. En dat gaat ook mogelijk gebeuren, aangezien er geruchten zijn opgedoken waaruit op te maken is dat Apple de onaangekondigde iPad Mini 4 gaat voorzien van de A8-processor en een snellere wifi-verbinding.

  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.