Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvolger Acer Aspire Switch 11 krijgt Core M-chip en nieuw design’

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2015, 20:36 CategorieWindows

Het lijkt erop dat Acer werkt aan een opvolger voor de vorig jaar gelanceerde Aspire Switch 11. Het nieuwe model zou beschikken over een Intel Core M-processor en mogelijk een nieuw design meekrijgen.

Acer Aspire Switch 11

Volgens onze Duitse collega’s van TabTech kunnen we binnenkort de Acer Aspire Switch 11 met modelnummers SW5-173 enSW5-171 op de markt verwachten. De hybride Windows 8-modellen zouden een Intel Core M-5Y10C (Broadwell) chip krijgen en door Compal geproduceerd worden. Acer zou daarbij gekozen hebben voor een lichter en dunner chassis, gecombineerd met een aluminium behuizing.

De nieuwe Aspire Switch 11 zou voorzien worden van 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen en een 11.6-inch ips lcd-display met een full hd- of hd-resolutie. Het display zou daarnaast ondersteuning bieden voor de Acer Aspire Active Stylus, een los aan te schaffen accessoire.

Acer-Aspire-Switch-11-3

Verder komen beide modellen waarschijnlijk met 802.11n WiFi, Bluetooth 4.0, een 5 megapixel camera, een 45Wh accu en een 64-bit-versie van Windows 8.1. Het geheugen zou wederom uitbreidbaar zijn middels een microSD-kaart. Of Acer weer varianten met een harddisk of extra accu in het toetsenbord gaat uitbrengen is niet duidelijk.

Acer houdt op 23 april een persevenement in New York en de verwachting is dat we op die dag meer informatie te horen krijgen over dit model. Over de prijs en beschikbaarheid is nu dan ook niks bekend.

Aspire Switch-modellen

Een overzicht van alle Aspire Switch-modellen die Acer reeds in Nederland gelanceerd heeft vind je in onze tablet database.

  • Delen:
Acer Aspire Switch 11
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.