Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Outlook voor Android beschikbaar voor iedereen

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2015, 10:16 CategorieAndroid

Je kunt in de Google Play Store al een tijdje terecht voor de handige en overzichtelijke Outlook e-mailapp van Microsoft maar tot vandaag ging het om een previewversie. Vandaag heeft Microsoft het preview-label van de app gehaald en kan deze op alle apparaten met minimaal Android 4.0 gedownload worden.

Microsoft Outlook voor Android is geoptimaliseerd voor zowel tablets als smartphones en biedt toegang tot alle functies die je van Outlook mag verwachten. Zo kun je e-mail ontvangen en versturen, agenda-afspraken inplannen, toegang krijgen tot je contacten en eenvoudig tussen verschillende accounts wisselen. Je krijgt een overzichtelijke weergave van de agenda voorgeschoteld en de inbox geeft berichten die belangrijker zijn extra nadruk. Berichten die minder van belang zijn kunnen op een later moment getoond worden. De app is compatibel met accounts van Hotmail, Gmail, iCloud, Yahoo Mail, Microsoft Exchange, Office 365 en Outlook.com. Ook is er integratie met Google Drive, Dropbox en OneDrive.

Microsoft heeft inmiddels 17 updates uitgerold voor Outlook voor Android en na de 17e update vindt het bedrijf uit Redmond dat de app aan de eisen voldoet. Vanaf nu kan de applicatie door iedereen met een Android tablet en smartphone gedownload worden. Je tablet of smartphone moet echter wel minimaal op Android 4.0 draaien.

  • Outlook
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.