Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic lanceert Toughbook CF-MX4 flipover convertible

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2015, 16:09 CategorieWindows

Het is een hele mond vol maar Panasonic heeft vandaag de Toughbook CF-MX4 flipover convertible aangekondigd. De Japanse fabrikant introduceert deze Windows 8.1-convertible voor de zakelijke gebruiker die graag mobiel wil blijven.

De CF-MX4, zoals de Panasonic Toughbook CF-MX4 flipover convertible ook genoemd wordt, combineert volgens het bedrijf het beste van twee werelden: de kracht van een notebook voor ononderbroken, zakelijk gebruik met de slanke vormgeving van een duurzame tablet. Daarbij is de convertible uitgerust met een eigen stylus.

Panasonic-Toughbook CF-MX4-3

Het Panasonic CF-MX4-model is de eerste robuuste zakelijke Panasonic Toughbook met een geïntegreerde stylus met dunne penpunt. Hierdoor is de nieuwe notebook geschikt voor het toevoegen van handgeschreven aantekeningen tijdens vergaderingen en presentaties. Daarnaast beschikt de convertible over Windows 8.1 Pro en een 12,5-inch ips lcd-display met full hd-resolutie.

Onder de motorkap zien we een Intel CoreTM i5-5300U vProTM-processor terug, vergezeld door 4GB of 8GB aan werkgeheugen en een SSD-opslag van 128GB of 256GB. De notebook beschikt tevens over een SD-kaartlezer, twee USB 3.0-poorten en HDMI-, LAN- en VGA-poorten. Het apparaat is voorzien van Wireless LAN a/b/g/n/ac, Bluetooth en een optionele 4G LTE-verbinding. Dankzij de optionele smartcardlezer is de CF-MX4 ook geschikt voor sectoren waar (informatie)beveiliging van belang is.

Panasonic-Toughbook CF-MX4-2

De CF-MX4 is het eerste commerciële model waarbij UHD-legering wordt toegepast op het bovenste gedeelte van het toetsenbord. Hierdoor is het apparaat licht en slank (1,14 kg en 21 mm dik). De Panasonic Toughbook is bestand tegen een val van 76 cm hoogte en een druk tot 100 kg. Dankzij het 360°-scharnierontwerp kan de CF-MX4 omgevormd worden van clamshell naar tablet en terug. De batterij gaat 13 uur mee en kan gewisseld worden zonder het toestel uit te schakelen.

De Panasonic Toughbook CF-MX4 is verkrijgbaar vanaf eind april 2015, voor een prijs vanaf 2.034 euro exclusief btw.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.