Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PewDiePie komt met eigen tablet-game

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2015, 22:49 CategorieApplicaties

De Youtuber met de meeste abonnees, PewDiePie, komt met een eigen tablet-game, genaamd Legend of the Brofist. Het belooft een vermakelijke platformer te worden met een gezonde dosis absurditeit.

PewDiePie: Legend of the Brofist

Tegenwoordig lijkt elke beroemdheid zijn eigen mobiele game te krijgen: onder andere Kim Kardashian en Katy Perry zijn al aan de beurt geweest, en nu mag ook Youtuber PewDiePie zich bij het rijtje voegen. Hij heeft officieel het grootste Youtube-kanaal als je kijkt naar het aantal abonnees, met meer dan 30,000,000 geabonneerde kijkers. Hij uploadt elke dag meerdere korte video’s waarin hij de meest absurde games speelt en voorziet van vaak grappig commentaar.

De meeste spelletjes die zich focussen op een bepaald persoon stellen niet zoveel voor, of zijn alleen leuk als je fan bent van die persoon. PewDiePie krijgt zijn eigen game, genaamd “Legend of The Brofist”, en het ziet ernaar uit dat het een welkome uitzondering gaat worden op de regel. Het wordt een 2D arcade platformer, met vrij standaard gameplay en een gezonde dosis humor. De game ziet er goed uit, en de ontwikkeling is in goede handen: Outerminds, ontwikkelaars van Tadpole tap, gaan het spel ontwerpen en ontwikkelen.

Van de week toonde PewDiePie in een video het eerste level, dat zich afspeelt in een bevroren gebied. Hij rent rond met zijn hondje, een pug genaamd Edgar, met maar één missie: Shannon the Shark bevrijden. Onderweg wordt hij aangevallen door pinguïns, de illuminati, en wolven. Je snapt het al: het wordt een vrij absurde game. Andere grote Youtubers krijgen waarschijnlijk ook kleine rolletjes in het spel, met hun eigen voorwerpen en levels. We zijn benieuwd, want een goede platformer is altijd welkom. De game komt aankomende zomer naar iOS en Android, en de prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.