Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Prijzen LG G4 lekken uit’

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2015, 9:31 CategorieAndroid

Vlak voordat de LG G4 wordt aangekondigd, zijn de prijzen voor het toestel al naar buiten gekomen. Lek of marketingstunt, we zullen het nooit zeker weten. LG is tot nu toe erg agressief geweest als het om de marketing van het apparaat gaat.

LG G4-prijzen

Op dinsdagavond gaat LG officieel de LG G4 aankondigen tijdens een live evenement. Wat we daar precies te zien krijgen, is nog niet bekendgemaakt, maar we gaan er sowieso van uit dat we alle info nog even op een rijtje krijgen. Desondanks missen we nog wat informatie en zou het ook handig zijn als we zeker weten welke specs het apparaat meekrijgt. Die zijn wel eerder gelekt, maar nog niet bevestigd. Ook zijn de prijzen officieel nog niet naar buiten gebracht en weten we ook niet zeker of de prijzen die nu gelekt zijn, kloppen.

Hoewel de LG G4 een vlaggenschip van de fabrikant is, betekent dat niet dat het meteen het duurste toestel ooit wordt. De Europese prijzen zouden ergens tussen de 679 en 689 euro moeten liggen, wat goedkoper is dan concurrent Samsung, met de smartphone Galaxy S6. De LG G4 is een phablet, dankzij zijn scherm van 5,5 inch, maar concurreert gewoon met de mobiele telefoons met kleinere schermen. Mocht je de leren variant willen, dan ben je tenminste 729 tot 739 euro kwijt. Let wel: het gaat hier om basis modellen, met 32GB intern geheugen.

Een hooggeplaatste executive binnen LG, Cho Juno, heeft al eens eerder laten weten dat de LG G4 ‘radicaal anders wordt’ dan andere phablets. Helaas kon de beste man geen details geven over wat er dan precies radicaal anders zou zijn. Nu schijnt er een industry insider die claimt dat LG voor een premium design gaat als het om zijn nieuwe toestellen gaat. Deze nieuwe toestellen zouden in elk geval op hetzelfde niveau zitten als de concurrentie en wellicht zelfs voorbijstreven als het om het woord ‘premium’ gaat.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.