Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rovio geeft Sky Punks uit voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2015, 11:37 CategorieAndroid

De naam Rovio ken je ongetwijfeld door een gameserie als Angry Birds, maar de studio geeft ook andermans spellen uit tegenwoordig. Sky Punks mag dan misschien niet de eerste zijn, het is wel één van de meest kleurrijke.

Sky Punks van Rovio nu beschikbaar

Sky Punks is een nieuwe game die we te danken hebben aan de uitgeverstak van de Scandinavische studio Rovio, die eerst als z’n geld sprokkelde met nieuwe edities van Angry Birds. Eerder bracht de tak al de Flappy Bird-kloon Retry uit. Sky Punks is dus niet ontwikkeld door Rovio, maar waarschijnlijk wel met het geld van Rovio, dus kunnen we de kwaliteit verwachten die we gewend zijn van de studio. Met kwaliteit doelen we meer op de vormgeving en design van de game in kwestie, niet zozeer op z’n originaliteit.

Want na het zien van de trailer, moest ik direct aan twee andere games denken: Subway Surfers en MoofMoof Roll. De game is net zo kleurrijk als de eerstgenoemde en bevat ook mechanics die Subway Surfers goed weet toe te passen. MoofMoof Roll, een game van de Nederlandse studio Melkonian Games, is wellicht veel minder bekend, maar heeft wel toffe gameplaymomenten waar je als speler het level hier en daar kunt omdraaien, zodat je op de zijkant of bovenkant rent rolt. Dat zie je ook terug in de bovenstaande trailer van Sky Punks.

Sky Punks is een free-to-play-spel met in-app-aankopen. Wil je de beste personages en voertuigen, dan zul je toch echt je portemonnee moeten trekken. Mocht je de game dus willen downloaden, houd daar dan rekening mee (de kosten kunnen oplopen tot 120,99 euro per item). Verder heb je 144MB nodig op Android en 117MB op iOS en wordt er verwacht dat je tenminste Android 4.0 of iOS 7.0 of hoger hebt draaien. Voldoe je aan al die eisen en ben je nog steeds geïnteresseerd, download dan de game via de onderstaande downloadlinks.

  • Sky Punks
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.