Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy A8 komt met 5.7-inch amoled-display’

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2015, 16:56 CategorieAndroid

De phablet is helemaal hot, dat zien we onder meer in het grote aanbod in Nederland. Deze smartphones, met een grootte die ze laat concurreren met tablets, krijgen van steeds meer fabrikanten extra aandacht. Ook Samsung zou wederom een phablet in de pijplijn hebben, in de vorm van de Galaxy A8.

Samsung Galaxy A8

Volgens de bronnen van het doorgaans goed ingelichte Sammobile komt Samsung dit jaar met een phablet in de Galaxy A-serie, bestaande uit smartphones die beschikken over een deels metalen behuizing en het vooral van hun uiterlijk moeten hebben. De Galaxy A8 zou een echte phablet worden, met een display dat een formaat van 5.7-inch heeft.

De Samsung Galaxy A8 zou voorzien worden van een 5.7-inch Super Amoled-display met een full hd-resolutie. Onder de motorkap zien we volgens de bronnen een Qualcomm Snapdragon 615-processor terug, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. Aan de achterzijde zien we een 16 megapixel camera terug, aan de voorzijde een 5 megapixel webcam. De phablet zou draaien op Android 5.0 Lollipop maar daaroverheen de vernieuwde TouchWiz-interface. Het toestel heeft een afmeting van 157,7 x 76,7 x 5,9 millimeter en beschikt over een 3050mAh accu.

Beschikbaarheid

Samsung heeft de komst van de Galaxy A8 nog niet officieel bevestigd maar volgens Sammobile is de kans groot dat het toestel alleen in Azië op de markt gebracht wordt.

  • Delen:
Samsung Galaxy A8 (2018)
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.