Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony werkt aan 6 inch Sony Xperia Z4 Ultra’

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2015, 11:20 CategorieAndroid

Sony zou naar verluidt momenteel werken aan de Sony Xperia Z4 Ultra: een phablet met dunne randen en een scherm van tenminste 6 inch. Helaas zijn er geen specificaties gelekt van het apparaat, maar het apparaat is tenminste mid-range.

De Sony Xperia Z4 Ultra

Volgens een aantal insiders die zich hebben gemeld bij de website Digitimes, werkt Sony op dit moment aan de Sony Xperia Z4 Ultra. De phablet krijgt een scherm van 6 inch met zich mee en zou in ontwikkeling zijn in Taiwan; vooral dat laatste moet zou ervoor gezorgd moeten hebben dat Digitimes aan de informatie komt. Digitimes heeft echter wel de reputatie dat de informatie die zij verstrekken de ene keer wel en de andere keer niet klopt, dus we houden voorlopig nog even een slag om de arm wat dit nieuws betreft.

Van de Sony Xperia Z4 Ultra zijn momenteel geen specs beschikbaar, maar er wordt gezegd dat Sony inzet op een mid-range of high-end phablet. De laatste keer dat Sony een phablet met een dergelijke schermgrootte op de markt uitbracht, was in het eerste kwartaal van 2014, toen het de Sony Xperia Z2 Ultra op de markt bracht. De grootste phablet van Sony is nog altijd de Xperia Z Ultra. Onduidelijk is nog op welke phablet de Z4 Ultra gaat lijken, maar het zal ongetwijfeld aspecten van beide phablets gaan krijgen, omdat die handsets fijn waren.

Omdat je er voorzichtig van uit kunt gaan dat de Sony Xperia Z4 Ultra een grotere versie is van de aankomende Sony Xperia Z4-smartphone, kunnen we wellicht afleiden wat voor specs de phablet krijgen. Mogelijk krijgt de phablet schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels, een Snapdragon 810-processor van Qualcomm en 3GB aan werkgeheugen. Aan de andere kant: de Xperia Z2 Ultra kwam met iets minder goede specs dan de smartphone-variant, dus wellicht zien we die ontwikkeling ook terug bij de Sony Xperia Z4 Ultra – mocht die komen.

  • Delen:
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.