Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony werkt aan Xperia Z4 Ultra’

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2015, 10:31 CategorieAndroid

Waar blijft nu die opvolger van de Sony Xperia Z Ultra? Dat hebben we tijdens het Mobile World Congress in februari ook aan Sony gevraagd maar helaas bleven ze ons een antwoord schuldig. Toch lijkt er een opvolger klaar te staan, in de vorm van de Xperia Z4 Ultra.

Afgelopen week introduceerde Sony in Japan de Xperia Z4, een high-end toestel met 5.2-inch scherm en een Qualcomm Snapdragon 810-processor. Van verschillende bronnen vernemen we vandaag dat Sony ook zou werken aan een Compact- en een Ultra-variant van dit toestel.

Uit opgedoken documenten kunnen we opmaken dat Sony met vijf toestellen, met vijf verschillende modelnummers, naar Europa gaat komen. Eén van deze modelnummers is E6833, wat mogelijk duidt op de Xperia Z4 Ultra. De eerste generatie Xperia Z Ultra had namelijk C68XX als modelnummer.

Wat we precies van de Xperia Z4 Ultra kunnen verwachten blijft nog gissen. Mogelijk kiest Sony voor een 2K-display met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. De eerste generatie Xperia Z Ultra was voorzien van een 6.4-inch display met een full hd-resolutie en draaide op een quadcore-processor van Qualcomm.

De verwachting is dat Sony de nieuwe modellen in de Z4-serie eind volgende maand officieel presenteert.

  • Delen:
Sony Xperia Z Ultra
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.