Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Team-based rpg Celestia: Broken Sky nu uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2015, 10:54 CategorieAndroid

Hij is net uit de bèta: de team-based rpg Celestia: Broken Sky. De rpg is nu voor iedereen verkrijgbaar met een geschikt Android-apparaat. Hoewel de game ook op je smartphone beschikbaar is, raden we je toch echt het grote scherm van een tablet aan.

Celestia: Broken Sky nu verkrijgbaar

De game Celestia: Broken Sky is al een tijdje verkrijgbaar voor de mensen die zich weken geleden hebben opgegeven voor de bèta. Nu is de game uit voor iedereen met een geschikt Android-apparaat. In het spel bouw je een team op van verschillende helden, die je onderweg op je avontuur tegenkomt. Er zijn talloze klassen beschikbaar en elke held heeft ook nog eens zijn eigen element waar je mee kunt experimenteren. Het kan dus zijn dat je een bepaalde held tegenkomt met vuurkracht en later dezelfde tegenkomt met waterkrachten.

Mocht je eindelijk een groep helden hebben verzameld waar je tevreden over bent, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid al die helden te voorzien van attributen en stats die jij nodig acht, waarmee je ze een gepersonaliseerd sausje meegeeft (wat zo’n beetje standaard is in een traditionele rpg). Het vechtsysteem is min of meer turn-based: in plaats van om beurten aanvallen, moet je wachten totdat de balk van een specifieke aanval is gevuld, waarna je kunt aanvallen. Voor de gamers onder ons: denk aan Final Fantasy XIII, bijvoorbeeld.

Een ander opvallend gameplay-systeem is de manier waarop je personages groeien: soms moet je een ander personage opofferen, zodat je favorieten sterker kunnen worden. En in plaats van grinden voor experience, kun je in deze game personages fuseren om ze sterker te maken. Er zijn een aantal modi die je kunt uitproberen, zoals de verhaalmodus of bijvoorbeeld nog de uitdagende modus. Celestia: Broken Sky is nu verkrijgbaar voor Android en is gratis te downloaden. Wel heb je minimaal 16MB vrije ruimte en Android 2.3.3 nodig.

  • Celestia: Broken Sky
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.