Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen goedkope Acer Iconia One 7 met Lollipop duiken op

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2015, 12:36 CategorieAndroid

Hoewel Acer enkele weken terug nog een complet line-up aan tablets en convertibles presenteerde lijkt het erop dat de Taiwanese fabrikant nog meer voor ons in petto heeft. Er zijn namelijk afbeeldingen van de nog onaangekondigde Acer Iconia One 7, een goedkope Android-tablet, opgedoken.

Acer lijkt tijdens Computex 2015, een beurs die volgende week van start gaat in Taiwan, met ieder geval één nieuwe tablet te komen. De Duitse collega’s van WinFuture hebben namelijk afbeeldingen van de Acer Iconia One 7 gespot, een tablet die draait op Android 5.0 Lollipop en waarschijnlijk een aantrekkelijk prijskaartje krijgt.

De tablet heeft B1-760 als modelnummer meegekregen maar qua specificaties blijft het vooralsnog gissen. Kijkend naar de reeds gelanceerde modellen in de B1-serie wordt het een goedkope tablet, waarschijnlijk met een Intel Atom quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB of 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. De schermresolutie ligt waarschijnlijk op 1.024 bij 768 pixels of 1.280 bij 800 pixels.

We verwachten tijdens Computex 2015 meer van de Taiwanese fabrikant te horen en krijgt waarschijnlijk ook de onlangs gepresenteerde Iconia One 8 en Iconia Tab 10 te zien. Ook concurrent Asus zou tijdens deze beurs diverse nieuwe tablets presenteren, waaronder de deze week gelekte ZenPad-tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.