Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Airbnb komt naar iPad en Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2015, 11:17 CategorieApplicaties

Airbnb is al tijden één van de meest populaire plekken om je vakantiehuis te vinden of zelfs je eigen plekje als vakantiehuis te verhuren. De app van de dienst was al beschikbaar in de Google Play Store en App Store maar sinds deze week is de app geoptimaliseerd voor Android tablets en de iPad.

Airbnb heeft een grote update voor zijn applicatie uitgebracht waardoor ook tabletgebruikers nu optimaal en eenvoudig van de dienst gebruik kunnen maken. De app heeft een compleet nieuwe interface gekregen waarmee het eenvoudiger moet worden om een vakantiehuis of -appartement te vinden op de locatie van jouw keuze en om zelf je huis of appartement aan te bieden aan vakantiegangers.

Via de app is het mogelijk om direct naar huizen en appartementen op een locatie te zoeken, kun je suggesties krijgen voor de discover-functie en kun je al je eigen reizen, favorieten huizen en routes opslaan in een eigen omgeving. Wanneer je het ideale vakantiehuis gevonden hebt kun je hier alles over lezen, foto’s bekijken, contact opnemen met de verhuurder en direct een reservering doen.

Airbnb-Android-1

Met de nieuwste update wordt de Airbnb-app geoptimaliseerd voor de iPad en Android tablets. De dienst heeft gekozen voor een soort magazine-weergave waarin je alle belangrijke informatie over je reis fraai en overzichtelijk te zien krijgt. Hierin vind je onder meer je reisschema, foto’s van de locatie en verstuurde en ontvangen berichten terug. Ook wordt de interface automatisch aangepast zodra je tussen de landscape- en portrait-modus schakelt. Volgens de dienst komt inmiddels 12 procent van het verkeer via een tablet.

Airbnb kan gratis gedownload worden via onderstaande links.

  • Airbnb
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.