Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple toont Apple Pay 2.0 tijdens WWDC 2015’

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2015, 12:01 CategorieApplicaties

Apple zou van plan zijn de nieuwe versie van Apple Pay te presenteren tijdens WWDC 2015, inclusief een nieuw beloningsprogramma. Helaas zijn er geen details over dat programma naar buiten gebracht, dus moeten we wachten tot 8 juni.

Gerucht: Apple toont straks nieuwe versie Apple Pay

Hoewel Apple Pay nog niet overal beschikbaar is in de wereld, zou Apple wel van plan zijn om al met een nieuwe versie van de betaaldienst op de proppen te willen komen. Die nieuwe versie zou, volgens de laatste geruchten, tijdens WWDC 2015 worden aangekondigd. Apple heeft tot op heden meer geluk met zijn betaaldienst dan Google heeft gehad met Google Wallet. Maar nu het gevaar van Android Pay op de loer ligt, zou Apple dus kijken naar interessante middelen om gebruikers bij het platform te houden.

De geruchten spreken zelfs over een lancering van Apple Pay 2.0, niet alleen een aankondiging. Maar helaas zijn er geen details over de nieuwe versie van de betaaldienst naar buiten gebracht. Ook schijnt het zo te zijn dat Apple een soort beloningsprogramma wil invoeren, zodat mensen gestimuleerd worden Apple Pay te gaan gebruiken. Ook hier is nog geen informatie over naar buiten gebracht. Of dit nou betekent dat Apple winkeliers gaat belonen die betalingen met de dienst mogelijk maken of naar de consument die ermee betaalt, is niet duidelijk.

Apple Pay is een betaaldienst waarmee het mogelijk is om in bepaalde winkels of eetgelegenheden te betalen met je iPhone 6 (Plus) of Apple Watch. Het haalt onder andere de creditcard-gegevens (mogelijk in de toekomst ook PayPal) uit de Passbook-app, waardoor het mogelijk is om bij geselecteerde ketens te betalen. Momenteel is de dienst alleen in Noord-Amerika beschikbaar en is het nog niet duidelijk wanneer we de dienst ook in Europa mogen verwachten. De betalingen worden verricht middels nfc-technologie. Lees hier meer over Apple Pay.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.