Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bruna Bliyoo: onbeperkt boeken en tijdschriften lezen

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2015, 11:14 CategorieApplicaties

Bruna heeft vandaag Bliyoo officieel gelanceerd. De dienst is gericht op het lezen van boeken en tijdschriften op mobiele apparaten als tablets en smartphones. Een abonnement is af te sluiten voor een prijs vanaf 9,95 euro per maand.

Bruno Bliyoo

Bliyoo is de naam van Bruna’s ‘boekendienst’. Tegenwoordig lezen we boeken voornamelijk ook digitaal en daar wil Bruna met een eigen dienst op inspelen. De dienst werd een tijdje terug al aangekondigd en kon door een beperkte groep gebruikers getest worden maar vanaf vandaag kan iedereen ermee aan de slag. Er is een app voor zowel iOS als Android beschikbaar.

Abonnementen

Je kunt een abonnement op Bliyoo afsluiten, waarvoor je elke maand betaalt. Het basisabonnement kost 9,95 euro per maand en biedt onbeperkte toegang alle boeken. Wil je onbeperkt tijdschriften lezen dan betaal je hetzelfde bedrag per maand. Voor zowel boeken als tijdschriften moet 14,95 euro per maand betaald worden. Bij alle abonnementen krijg je één maand gratis toegang en bovendien mogen alle boeken en tijdschriften op vijf verschillende apparaten gelezen worden. Je kunt maximaal drie tijdschriften en drie boeken tegelijkertijd op een apparaat hebben staan.

Aanbod

Over een maand moet aanbod van Bliyoo uit 10.000 Nederlandstalige titels bestaan. Later dit jaar moet dit uitgebreid worden naar 20.000 titels. Bruno focust zich naar eigen zeggen met name op Nederlandse titels omdat de rechten voor buitenlandse boeken lastig te regelen zijn. De eerder gelanceerde applicatie Tablisto, ook van Bruna, wordt ondergebracht in Bliyoo.

  • Bliyoo

  • Delen:

Reacties

  1. Anke
    08 juni, 2015 om 16:33

    Heb ik een boek via Blyoo gekocht (goedkoopste abbonnement moet ik toch betalen. Wat heb ik fout gedaan?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.