De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #96

02 mei 2015 2 Minuten 0 Reacties
Google-Nexus-9-review-feature

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer o.a. de betere chat-applicatie van Google.

Google Messenger

Als er één app is die wel eens wat meer aandacht kan gebruiken van Android-gebruikers, dan is dat het alternatief op Google Hangouts wel: Google Messenger. Met deze app kun je berichten versturen via sms en naar andere Messenger-gebruikers. Het bevat een aantal toffe features die Hangouts (nog) helemaal niet heeft en daar zouden we graag verandering in zien. Sterker nog: we vragen onszelf wel eens af waarom Google niet gewoon Hangouts binnen Messenger integreert en Messenger de standaard maakt, in plaats van Hangouts.

Google Messenger is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

Google Messenger

Gramophone Music Player Beta

Het is één van de fijnste muziekspelers die er op Android verkrijgbaar is: Gramophone. Het design is misschien niet helemaal bedoeld voor een tablet, maar desondanks kunnen we er niet onder uit dat de app simpel te bedienen is en er gewoon heel goed uit ziet in dat Material Design. Deze app is echt bedoeld voor degene die nog geen abonnement op een muziekstreamingdienst heeft en ‘gewoon’ muziek afspeelt vanaf het interne geheugen (of de sd-kaart!) van de tablet. En dan wordt de naam wel opeens heel toepasselijk. #ouderwets

Gramophone is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

Gramophone

Final Fantasy: Record Keeper

Aangezien iedereen wel zo zijn eigen Final Fantasy-game heeft, is het moeilijk om objectief te zeggen welke nou écht de beste is. Om iedereen toch op dezelfde pagina proberen te krijgen, heeft Square Enix onlangs een heel tof Final Fantasy-spel uitgebracht: Record Keeper. In dit spel beleef je de beste momenten van allerlei Final Fantasy-spellen van de afgelopen twintig (plus) jaar opnieuw, waardoor je van elk spel nog even z’n beste kant kunt meemaken. Misschien dat we het er dan straks allemaal over eens zijn dat dit toch echte de beste is…

Final Fantasy: Record Keeper is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

Final Fantasy: Record Keeper

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

Reacties (0)