Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #97

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet.  Deze keer onder andere een app die YouTube-video’s op de achtergrond afspeelt.

OGYouTube

Mocht je op zoek zijn naar een YouTube-app die het mogelijk maakt video’s te downloaden, zodat je ze offline kunt afspelen, en die in staat is (muziek)video’s op de achtergrond af te spelen, dan ben je aan het verkeerde adres bij de officiële YouTube-applicatie. Gelukkig is er ook een goed functionerende onofficiële versie, die de bovenstaande dingen wel kan. De app heeft OGYouTube en kan vanaf nu gedownload worden, maar niet uit de Google Play Store. Download de app daarom vanaf deze link, en zorg ervoor dat je apps van buitenaf kunt installeren.

ogyoutube

Glimpse Notifications

Met Glimpse Notifications kun je ervoor zorgen dat het scherm van je tablet oplicht op het moment dat je een notificatie ontvangt. Wanneer je de app hebt gedownload en geopend, dan kun je precies instellen welke applicaties allemaal het scherm mogen verlichten en hoe ze het scherm aan mogen laten staan. Bovendien kun je instellen dat het scherm bijvoorbeeld ’s nachts niet aangaat, zodat de lichte slapers onder ons gewoon hun acht uurtjes kunnen pakken. De app is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store, via de onderstaande link.

glimpse

  • Glimpse Notifications

Grim Fandango

In Grim Fandando speel je met Manuel “Manny” Calavera, een soort reisagent die onlangs overleden mensen helpt de overstap te maken van The Land of the Living naar The Land of the Dead. In The Land of the Dead heb je de Ninth Underworld – dat is uiteindelijk de plek waar je de rest van het eeuwige leven zal doorbrengen. Grim Fandango is een adventure game. Dat betekent dat je wel in de 3D-levels kunt rondlopen, maar dat je niet elk object kunt aanraken. Vaak kun je alleen de spullen pakken die je ergens nodig voor hebt.

grim-fandango-groot

  • Grim Fandango Remastered

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.