Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #98

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app die je in staat stelt mee te zingen met de nummers die je beluistert.

Musixmatch music & lyrics

De Musixmatch-applicatie mag dan misschien niet nieuw zijn, hij is onlangs wel in een fris, nieuw jasje gestoken. Met de Musixmatch-app kun je dankzij de uitgebreide bibliotheek van lyrics, meezingen met je favoriete nummers. Staat jouw nummer er niet bij? Dan heb je de mogelijkheid zelf de lyrics toe te voegen, zodat iedereen daar weer van kan genieten. Ook is Musixmatch eindelijk voorzien van het Material Design, is er Android Wear-ondersteuning aanwezig en moet het nog gemakkelijker zijn lyrics op te zoeken en in te stellen.

musixmatch-android-2015

De Musixmatch music & lyrics-app is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Musixmatch music & lyrics

Yellowbag

Yellowbag is een applicatie waarin je de producten kunt verzamelen die je ooit nog wil kopen, hetzij op korte of lange termijn. Je kunt de applicatie het beste vergelijken met een specifiek Pinterest-bord, omdat je al die producten in één overzicht en in categorieën kunt indelen. Anders dan bij Pinterest is het zo dat je voor jezelf een alert kunt instellen voor het moment waarop een bepaald product in de aanbieding is, zodat je meteen je slag kunt slaan. En wanneer je een product opslaat, dan slaat Yellowbag het adres van de winkel op. Super handig!

yellowbag

Yellowbag is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

  • Yellowbag

Goat Simulator: GoatZ

Misschien herinner je je nog wel de game Goat Simulator. Daar is nu een uitbreiding van, die te downloaden is als losse app. GoatZ zet de geit uit titel in een wereld vol zombies, net zoals dat bijvoorbeeld bij games als DayZ het geval is. Het doel: overleven in die wereld, omdat het nou eenmaal een hip idee is in de gameindustrie op dit moment. Ook is er het verplichte craft system en krijg je te maken met zombies die niet volledig geprogrammeerd zijn. Ook moet je every damn five minutes iets eten, want anders ga je dood.

goatz-groot

Goat Simulator: GoatZ kost je eenmalig 4,99 euro en is nu te downloaden uit de Google Play Store.

  • Goat Simulator: GoatZ

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.