Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #99

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je een videoverhaal van je foto’s en video’s kunt maken.

RealTimes

Staat je Android-tablet of -smartphone vol met foto’s en zou je die graag op een leuke manier met vrienden en familie willen delen? Dan is de app RealTimes het proberen waard. Met deze app worden er namelijk mooie ‘videoverhalen’ van je albums gemaakt zodat je op een unieke en aantrekkelijke manier bijvoorbeeld je vakantie met bekenden kunt delen. Naast foto’s kunnen ook zelfgemaakte video’s in een ‘videoverhaal’ geplaatst worden. Natuurlijk heb je zelf de mogelijkheid om een verhaal aan te passen, titels en effecten toe te voegen en bepaalde onderdelen toe te voegen of verwijderen.

RealTimes

RealTimes is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar bevat in-app aankopen.

  • RealTimes

Notifidgets

Voor gebruikers van een Android-tablet of-smartphone die het niet kunnen waarderen dat de lockscreen widgets zijn weggehaald in Android 5.x Lollipop, is er nu Notifidgets. Deze applicatie brengt de lockscreen widgets terug door ze in de notificatielijst van je Android-apparaat te plaatsen. Je kunt widgets als notificatie openen en zodoende toch direct belangrijke informatie bekijken. Maar, het is een simpele oplossing die niet helemaal soepel werkt. Zo is bijvoorbeeld scrollen in widgets niet mogelijk en wordt een klein aantal widgets nog niet ondersteund. Mocht je echter de widgets op je lockscreen echt missen dan is de app het proberen waard.

Notifidgets

Notifidgets is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar na een week gebruik moet voor de app 0,99 euro betaald worden.

  • Notifidgets

A5 Browser

In de Play Store is geen gebrek aan browsers maar toch blijft het aanbod nog steeds groeien. A5 Browser is een nieuwe app die vooral in het teken staat van snelheid. De browser is qua design een combinatie tussen Google’s Material Design en Apple’s Safari maar is inderdaad aardig snel voor een mobiele browser. Alle meestgebruikte functies zijn aanwezig, waaronder het personaliseren van de zoekmachine, het gebruik van tabbladen en het aanmaken van favorieten. Ook kan er gezocht worden middels spraak.

A5-Browser

A5 Browser is gratis te downloaden uit de Play Store.

  • A5 Browser

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.