Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #93

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een nieuwe app waarmee je oude tweets en Facebook posts kunt verwijderen.

Airbnb

Steeds meer mensen maken gebruik van Airbnb, waarbij je je huis kunt verhuren of juist een huis kunt huren van een ander. Vaak is het wat goedkoper dat een hotel, en zijn de optrekjes origineler en ruimer. Maar een iPad app ontbrak altijd, tot deze week. De nieuwe Airbnb iPad app is alles wat je er van mag verwachten: je kunt rustig op de bank een leuk stekkie uitkiezen om te verblijven, of reageren op aanvragen als je zelf een kamer of huis verhuurt.

Airbnb app

Airbnb is gratis te downloaden.

  • Airbnbn

Clear

Ethan Czahor werd een tijdje geleden ontslagen nadat zijn werkgever oude tweets van hem vond waar de werkgever niet blij mee was. In plaats van stilzitten besloot Ethan echter te voorkomen dat anderen dit ook zouden ondervinden: hij ontwikkelde Clear. Clear doorzoekt je tweets en posts op Facebook, opzoek naar mogelijk minder gewaardeerde berichten. Vervolgens krijg je de optie om ze te verwijderen. Simpel, maar wel effectief, aangezien je op deze manier niet meer eindeloos door je eigen posts of tweets hoeft te scrollen.

Clear is gratis te downloaden.

  • Clear

Jelly Reef

Jelly Reef is de laatste app die Nederlandse ontwikkelaar Game Oven uitbrengt. Opvallend, want apps van het ontwikkelaarsduo zijn over het algemeen erg goed. Jelly Reef is daarop geen uitzondering. In het spel leidt je kwallen door verschillende levels. Tot zover niks spannends. Het opvallende is echter dat in plaats van het veel gebruikte ‘tekenen van een lijntje’ om de kwallen naar de goede plek te brengen, je de zee bestuurt en dus niet de kwallen. Door de stroming te veranderen komen de kwallen op de juiste plek en ontwijk je krabben en roggen die de kwallen willen opeten.

Jelly Reef is voor €1,99 verkrijgbaar in de App Store.

  • Jelly Reef

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.