Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #94

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app die je helpt met het maken van betere foto’s.

GoatZ

Afgelopen jaar verscheen Goat Simulator in de App Store. Een hilarische app, waarbij je een geit bestuurt die zoveel mogelijk moet slopen in de stad. De makers van de app hebben deze week GoatZ uitgebracht. In dit net zo hilarische spel bestuur je een geit, en moet je jezelf beschermen tegen zombies die rondlopen. Het spel is een humoristisch protest tegen de momenteel populaire zombiegames zoals DayZ. Dat het om een protest gaat zie je onder andere aan de half geprogrammeerde zombies, en dat je volgens de ontwikkelaar every damn five minutes iets moet eten.

GoatZ app

GoatZ is verkrijgbaar voor €4,99 in de App Store.

  • GoatZ

Camera51

Camera51 is een nieuwe camera app voor de iPad en iPhone. De app is bijzonder indrukwekkend: hij helpt je met het maken van betere foto’s. Dat gebeurt niet door het later toevoegen van filters, maar door je beter te laten nadenken voor je de foto maakt. De app geeft tips over compositie. Je geeft de belangrijkste punten in een foto aan, waarna de app de optimale positie van je iPad of iPhone weergeeft. Ook handig is de selfie-functie, die automatisch een foto maakt als iedereen in de camera kijkt.

Camera51 app

Camera51 is gratis te downloaden.

  • Camera51

Grim Fandango Remastered

In Grim Fandango Remastered speel je Manuel Calavera, een man die overleden mensen helpt met de overstap naar het land van de doden. Grim Fandango Remastered is een adventure game, maar wel een hele speciale. De besturing werkt namelijk zonder tekst of pijltjes. In plaats daarvan moet je Manuel in de gaten houden. Als hij ergens specifiek naar kijkt, heb je het object later in de game nodig en moet je het dus oppakken. Grim Fandango Remastered heeft zijn strepen al verdient: het won eerder enkele prijzen als PlayStation versie.

Grim Fandango Remastered app

Grim Fandango Remastered is te koop voor €9,99.

  • Grim Fandango Remastered

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.