Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #96

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een game waarin je met magneten een doolhof moet voltooien.

Magnetized

Magnetized is deze week Apple’s App van de week, en daarvan staan we helemaal niet te kijken. Deze game is namelijk niet alleen mooi, maar ook heel interessant. Magnetized is een puzzelgame, maar met een twist. Zoals de naam doet vermoeden draait het om magneten. Bedoeling is om een level te doorlopen, waarbij je de randen niet mag raken. Je kunt sturen door te koppelen aan magneten. Tik op het juiste moment om te koppelen, en slinger zo de bocht door. Magnetized heeft 80 levels dus je bent er een tijdje zoet mee.

Magnetized is tot donderdag gratis te downloaden.

  • Magnetized

Ball King

Ball King is een spel met een idee dat we al vaker in de App Store gezien hebben: het gooien van objecten in een doel. Zo mooi als in Ball King is het echter tot nu toe niet uitgevoerd. Ball King heeft een retro-stijl en retro-geluidjes. Je gooit ballen door je vinger te verplaatsen. Om je te helpen met richten wordt een lijntje weergegeven van de route van de bal, maar die is niet compleet. Hoe beter je wordt, hoe moeilijk het spel je maakt met bijvoorbeeld wind. Verzamelde punten bepalen niet alleen je score, je kunt er ook nieuwe ballen mee kopen die dan weer nieuwe levels beschikbaar maken.

Ball King is gratis te downloaden.

  • Ball King

Paper

De Paper-app ken je wellicht al en is dus niet nieuw, maar twee weken geleden lanceerde het bedrijf achter Paper een nieuwe feature: Think Kit. Reden genoeg om nog een keer over de app te schrijven. Naast tekenen kun je de app nu namelijk ook gebruiken om te brainstormen. De app herkent welke vormen je tekent, zoals vierkanten of pijlen, en verbetert deze door onder andere de lijnen recht te maken. Zo kun je snel visueel brainstormen, maar ziet het er wel goed uit.

Paper Think Kit

Paper is gratis te downloaden.

  • Paper

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.