Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #97

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je onbeperkt boeken en tijdschriften kunt lezen.

Google Foto’s

Nog steeds op zoek naar een app waarmee je al je foto’s veilig op een plek kunt opslaan? Eerder schreven we over Bundle, dat je helpt met het verzamelen van je beste foto’s, maar ook een mogelijkheid heeft om foto’s op te slaan in Dropbox of Google Drive. Wil je echter niet betalen voor foto’s, of wil je per-sé een iPad-app, dan is Google Foto’s een beter alternatief. Je kunt gratis onbeperkt foto’s uploaden, waarbij Google ze verkleint tot een resolutie van 16 (!) megapixel. Google herkent objecten in foto’s, dus je kunt gewoon zoeken op strand of concert als je een oude strand- of concertfoto zoekt.

Google Photos

Google Foto’s is gratis te downloaden uit de app store.

  • Google Foto's

Bruna Bliyoo

Bruna Bliyoo is een nieuwe app van, je raadt het al, Bruna. Je kunt de app zien als een Spotify voor boeken en tijdschriften: download de app, sluit een abonnement af en je kunt onbeperkt tijdschriften en boeken lezen. Over een maand is het doel van Bruna 10.000 boeken aan te bieden. Later moet dit groeien naar 20.000, zodat je geen enkel boek mist. De meeste boeken zijn Nederlands, omdat Bruna hiervoor de rechten heeft kunnen regelen. Net als voor films en muziek, is het erg moeilijk om alle rechten van alle boeken te kopen en deze dus aan te kunnen bieden in een app.

Bruna Bliyoo app

Bruna Bliyoo is gratis te downloaden, een abonnement is beschikbaar vanaf €9,95 per maand.

  • Bruna Bliyoo

Hyper Square

Hyper Square is een spelletje dat vooral draait om snelheid, maar je moet ook je koppie erbij houden. Het spel begint makkelijk: veeg de vierkantjes in de juiste doosjes. Maar pas op, al snel wordt het moeilijker. Soms moet je namelijk een vierkant draaien, of groter of kleiner maken. Bovendien is er een tijdlimiet: ben je niet snel genoeg, dat houdt het spel op.

Hyper Square is tot donderdag gratis te downloaden als App van de Week.

  • Hyper Square

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.