Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie games uit april moet je nog spelen op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2015, 13:21 CategorieAndroid

De maand april is nu een goede week voorbij, maar we kijken nog één keer terug naar de beste games van die maand die je nog moet spelen op je Android-tablet of iPad. We behandelen deze week onder meer Broken Age.

De drie beste games uit april

De maand april is natuurlijk al een week voorbij, maar we willen er nog één keer naar terugkijken om te zien of we niet nog vette games over het hoofd hebben gezien. En we moeten concluderen dat het wel geval is, om verschillende redenen: ze pasten niet in het thema van de week of de release is ons simpelweg ontgaan. Dus zonder duidelijk thema, maar wel met de beste bedoelingen, kijken we in dit artikel nog een keer terug naar de games van april en met name die we gemist hebben, maar we je toch nog kunnen aanraden.

Broken Age (11,12 euro / 9,99 euro)

Tim Schafer ontwikkelde Broken Age met zijn team, genaamd Double Fine. Het eerste deel van het spel is nu verkrijgbaar in de Play Store en App Store, voor 11,12 en 9,99 euro. In Broken Age bestuur je twee verschillende personages, genaamd Vella en Shay. Vella is bestemd om geofferd te worden door haar dorp, en Shay zit vast op een ruimteschip dat bestuurd wordt door een A.I. Je krijgt als speler geheel de vrijheid om tussen beide werelden en personages te wisselen wanneer je wilt, en op je eigen tempo het prachtige verhaal te ontdekken.

  • Broken Age

Joe Danger (3,22 euro / 2,99 euro)

Joe Danger kwam al eerder uit op PlayStation 3, Xbox 360 en iOS en is van de grond af aan opnieuw opgebouwd voor Android. Joe Danger is een game die vaak vergeleken wordt met Trails, van uitgever Ubisoft. In beide games moet je met een motor een vooraf bepaald parcours afleggen, heelhuids de track overleven en tegelijkertijd een zo hoog mogelijke score neerzetten. Maar daar waar Trials retemoeilijk en realistischer is, merk je toch dat bij Joe Danger de termen ‘arcade’ en ‘toegankelijk’ een grote rol hebben gespeeld.

  • Joe Danger

Ys Chronicles 1 (4,99 euro)

De liefhebbers van traditionele Japanse role playing games onder ons springen nu een gat in de lucht, aangezien we de game Ancient Ys Vanished: Omen opnieuw kunnen beleven op Android en iOS, maar dan in een volledig nieuw en fris jasje. Buiten Japan is deze serie niet heel populair, maar mocht je fan zijn van actie-georiënteerde rpg’s, dan is die prijs van vijf euro Ys Chronicles 1 meer dan waard. In deze game krijg je de taak de wereld te ontdoen van al het demonische gespuis dat er rondloopt. Check eerst nog even de trailer.

  • Ys Chronicles 1

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.