Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie games van Sega moet je nog op je tablet spelen

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2015, 12:00 CategorieAndroid

Omdat Sega heeft besloten een aantal games uit de app stores te halen, willen we er deze week nog snel drie met je doornemen voordat het te laat is. Sega moet nog bekendmaken welke games er zullen verdwijnen, maar zolang je ze hebt gedownload, kun je ze spelen.

Download deze drie Sega games

Sega, een Japanse speluitgever bekend van games als Sonic the Hedgehog en Crazy Taxi, heeft bekendgemaakt dat er binnenkort een aantal spellen van de uitgever uit de verschillende app stores zullen verdwijnen. Om welke games het gaat, heeft het bedrijf helaas niet bekendgemaakt. Wel weten we dat het gaat om spellen die niet langer voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het Japanse bedrijf. Mocht één van de games die verwijderd worden die je al had gedownload, dan kun je ten alle tijden die spellen nog eens downloaden in de toekomst.

ChuChu Rocket! (1,05 euro / 0,99 euro)

ChuChu Rocket! is misschien één van de meest vreemde games die je ooit op je tablet zult zetten. Maar hij is wel enorm tof om te spelen. In de deze Sega game dien je enkele muizen in hun raket te krijgen, voordat de katten ze te pakken kunnen krijgen. Het gaat hier om honderden, zo niet duizenden muizen tegelijk, die je door zo’n vijfhonderd puzzels heen moet loodsen. De actie is snel, de muizen zijn rap en de katten zijn nijdig; ChuChu Rocket! levert chaotische gameplay op, waar alleen de mensen met de meest vlugge vingers winnen.

chu-chu-rocket-groot

  • ChuChu Rocket!

Jet Set Radio (2,69 euro)

Deze game is al uit de App Store gehaald, omdat het problemen had met iOS 8, maar is gelukkig nog wel verkrijgbaar voor Android. Dit is één van de games waarvan we weten dat-ie verdwijnt. Jet Set Radio is van oorsprong een Dreamcast waarin je door Tokyo-to skate en graffiti spuit. Je kunt zo’n beetje overal op grinden en altijd toffe tricks doen, maar moet wel oppassen voor de politie. In deze Sega-titel krijg je te maken met een grote, open en kleurrijke omgeving. Let op: je hebt wel 1,9GB aan ruimte nodig om het spel te kunnen installeren.

jet-set-radio-groot

  • Jet Set Radio

After Burner Climax (2,90 euro / 2,99 euro)

Ben je toch meer van kogels, vliegtuigen, snelle actie, harde geluiden en stevige muziek? Check dan de game After Burner Climax, die middels een tijdmachine is geland op onze Android-tablets en iPads. In dit Sega-spel verken je de luchten van meer dan twintig levels, terwijl je honderden kogels afvuurt op de straaljagers die je dient neer te halen. Er zit zelfs een story mode in deze arcade game, die verschillende aftakkingen heeft. Daardoor kun je de game later nog eens oppakken en voor een deel een nieuwe ervaring opdoen.

after-burner-climax

  • After Burner Climax

Ben je op zoek naar nog meer Sega-spellen? Check dan ook de drie Sega-racegames die we je van harte aanbevelen.

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.