Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie games met pixel graphics voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2015, 13:01 CategorieAndroid

Elke week bekijken we drie games binnen een thema en deze week is het thema pixel graphics, met als resultaat drie verschillende games.

Knights of Pen & Paper 2 (4,99 euro)

Mocht je bekend zijn met het eerste deel van Knights of Pen & Paper, dan weet je wat je van dit deel kunt verwachten: meer van alles dat het origineel biedt. Knights of Pen & Paper 2 is een interessante mix van turn-based rpg gameplay, retro style pixel graphics en semi-geschikte culturele verwijzingen. Het spel biedt een avontuur vol gevaar en intrige en biedt je de controle over verschillende rassen, waaronder elfen en dwergen. Verder biedt de game je alles wat je van een traditionele rpg kunt verwachten, zoals combat en crafting.

  • Knights of Pen & Paper 2

Skiing Yeti Mountain (gratis)

De game Skiing Yeti Mountain gaat aan de haal met een populair internetspelletje van weleer: naar beneden skiën. Het enige dat je moet doen is naar beneden skiën, terwijl je onderweg alle objecten ontwijkt. Eén van die dingen die je moet ontwijken zijn Yeti’s, die vreselijke sneeuwmonsters. Ze zullen je opeten wanneer ze daar de kans voor krijgen, dus het is zaak om die sowieso te ontwijken. Je krijgt honderden levels tot je beschikking, dus je kunt lekker lang blijven genieten van dit gratis spel, dat je voor een klein bedrag kunt aanschaffen als je de reclames weg wilt halen.


  • Skiing Yeti Mountain

Tiny Dangerous Dungeons (gratis / 0,99 euro)

Misschien herken je de stijl al bij het zien van de bovenstaande afbeelding of de onderstaande video: het lijkt enorm veel op een Game Boy-spel. Tiny Dangerous Dungeons is een Castlevania-achtig spel: een platformer waar je de omgeving moet verkennen om verder te komen. Je krijgt verschillende puzzels voor je kiezen, moet wapens zien te vinden en te upgraden en kunt ondertussen genieten van moderne, ouderwetse chiptune-muziek. Ook kun je onderweg nieuwe vaardigheden leren die je avonturen net even wat gemakkelijker maken.

  • Tiny Dangerous Mountains

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.