Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste beelden LG G Pad X Tablet verschijnen online

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2015, 15:41 CategorieAndroid

Het is alweer een aantal maanden geleden dat we geruchten over nieuwe tablets van LG voorbij hebben zien komen. De laatste geruchten verschenen in december van vorig jaar en spraken over een G Pad X tablet met high-end specificaties. Vandaag zijn de mogelijk eerste afbeeldingen van dit model verschenen.

Het is de bekende Twitteraar @evleaks die vandaag een afbeelding van wat waarschijnlijk de LG G Pad X is online heeft gezet. De tablet is nog niet officieel door LG gelanceerd maar wat direct opvalt is dat dit model waarschijnlijk exclusief voor het Amerikaanse Verizon op de markt komt. Het is dan ook niet duidelijk of de tablet zijn weg naar Europa zal vinden.

Qua design doet de tablet ons veel denken aan de eerder gelanceerde G Pad tablets van LG, waaronder de G Pad 8.3 die door ons prima beoordeeld werd. De achterzijde is daarbij voorzien van een geborsteld metalen afwerking en aan zowel de voorzijde als de achterzijde zien we een camera terug, aan de achterzijde met led-flitser. De 4G-aanduiding op de achterzijde vertelt dat de tablet over mobiel internet beschikt. Opvallend is dat de speakers zich achterop, op de lange zijde bevinden.

LG-G-Pad-x-2

Het is echter verder gissen naar de exacte specificaties en afmetingen. Het lijkt te gaan om een tablet met een formaat tussen de 7- en 8.5-inch, met een minimale resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Ook lijkt het model te draaien op Android 5.0 Lollipop. In de datum-widget zien we de datum 28 mei terug dus wellicht dat we op die dag meer informatie van de Koreaanse fabrikant krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.