Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Note Edge-opvolger krijgt nog een andere voorganger’

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2015, 10:21 CategorieAndroid

Naar verluidt werkt Samsung momenteel aan een nieuw Edge-model, die nog moet uitkomen voor de officiële opvolger van het apparaat. Dit zou Samsung hebben besloten na het succes van de Samsung Galaxy S6-smartphone.

Krijgt de Galaxy Note Edge nog een neefje?

Ondanks het feit dat de smartphone de Galaxy S6 Edge nogal op een experiment lijkt, kunnen we toch inmiddels spreken van een succes voor Samsung. Het apparaat is namelijk redelijk in trek. Daardoor zou het Zuid-Koreaanse bedrijf een nieuwe fabriek hebben geopend, die meer van die gebogen schermen zou moeten produceren. Want met de Samsung Galaxy Note Edge en de Samsung Galaxy S6 Edge in je portfolio, moet je toch de populariteit van die smart devices kunnen bijbenen. Oh, en er komen ook opvolgers aan.

De Galaxy S6 Edge is niet een opvolger te noemen van de Galaxy Note Edge, meer een soort neefje. En momenteel zou Samsung niet werken aan één, maar twee andere Edge-producten. Eén van die producten is een opvolger van de Note Edge, terwijl de ander een totaal ander product wordt. Dit apparaat zou niet dezelfde specs krijgen als de onaangekondigde Galaxy Note 5 en ook niet gaan lijken op die Edge-opvolger. Wat het dus wordt, is nog even afwachten. Maar blijkbaar zijn die Edge-toestellen een groot succes voor Samsung.

De Samsung Galaxy Note Edge lijkt qua specificaties ontzettend op de Galaxy Note 4, met als twee grootste verschillen dat de Edge het met een kleinere batterij moet doen en het apparaat natuurlijk nog een stuk van het beeldscherm aan de zijkant van de phablet heeft hangen. Dat scherm staat los van het grote scherm waar je normaliter naar zult kijken, maar biedt wel knoppen aan binnen de context van wat je daadwerkelijk aan het doen bent. Hoewel beide schermen dus los van elkaar zijn, werken ze gelukkig wel samen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.