Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

GoatZ: een zombiesimulator met een geit in de hoofdrol

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2015, 11:38 CategorieAndroid

Van de makers van Goat Simulator is er nu een nieuwe game: GoatZ. GoatZ is het antwoord op de survival-simulators met zombies. Net zoals in Goat Simulator speel je ook hier met een geit in de hoofdrol. En moet je rekening houden met komische bugs.

In GoatZ vecht je tegen zombies als een geit

Misschien herinner je je nog wel de game Goat Simulator. De game die in janauri 2014 bedacht als grap van gameontwikkelaar Coffee Stain Studios. Het originele idee was om een soort skateboard game te maken; maar in plaats van punten te scoren, moet je alles slopen en in plaats van te spelen met een persoon op een skateboard, speel je met een geit. De eerste beelden die de studio op YouTube zette sloegen zo goed aan, dat de studio besloot om het hilarische spel serieus verder te ontwikkelen voor het pc-platform Steam.

Later verscheen die game ook op Android en iOS. En vandaag komt de uitbreiding naar de mobiele platformen toe, die je nu ook al op Steam kunt downloaden. De uitbreiding is te downloaden als losse app en zet de geit als uit titel in een wereld vol zombies, net zoals dat bijvoorbeeld bij games als DayZ het geval is. Het doel: overleven in die wereld, omdat het nou eenmaal een hip idee is in de gameindustrie op dit moment. Ook is er het verplichte craft system en krijg je te maken met zombies die niet volledig geprogrammeerd zijn.

De ontwikkelaar geeft aan dat je in principe alles kunt craften (maken) wat je maar wil, zolang het maar één van de wapens in de game betreft. Ook moet je every damn five minutes iets eten, want anders ga je dood. Het beste nieuws is dat je een grote nieuwe wereld krijgt waar je ravage in kunt aanrichten. Je kunt GoatZ nu downloaden vanuit de Google Play Store, mits je 304MB vrije schijfruimte en Android 4.0.3 of hoger hebt, en de App Store, mits je 155MB en iOS 8.0 of hoger hebt. Waar wacht je nog op? Vooruit met de geit. (Sorry.)

  • Goat Simulator: GoatZ
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.