Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 4X nu met gratis Honor T1 tablet

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2015, 11:34 CategorieActies

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone maar eigenlijk ook graag een tablet zou willen hebben dan is dit mogelijk een interessante aanbieding. Wanneer je nu namelijk de nieuwe Honor 4X phablet met abonnement aanschaft krijgt je de Honor T1 tablet cadeau. Deze tablet kost los 149 euro.

Onder meer Typhone en GSMEasy bieden de Honor 4X, een phablet met een formaat van 5,5-inch, aan inclusief abonnement en geven daar de begin dit jaar gelanceerde Honor T1, een tablet met een formaat van 8-inch, cadeau. Beide modellen hebben we reeds aan een review onderworpen en over beide modellen waren we ook zeer enthousiast.

Honor T1

Ik had niet gek veel verwacht van de Honor T1. En bij het uitpakken van de doos (die overigens een leuk frisse kleur heeft) was mijn eerste indruk niet gek positief. Dat werd echter al snel omgedraaid naar een positieve ervaring tijdens een nadere inspectie en het gebruik van de tablet. Voor 140 euro kun je in de vorm van de T1 een heel aardige 8-inch Android tablet aanschaffen. Het compromis maak je op het gebied van design, een relatief zware skin, slechte camera’s een een tegenvallende speakers. Maar niets van die zaken, apart of bij elkaar genomen, is genoeg om zwaarder te wegen dan een prima scherm, acceptabele prestaties, een mooie bouwkwaliteit en goede accuduur. En een aantrekkelijk prijskaartje natuurlijk.

Lees de complete Honor T1 review.

Honor 4X

Meer dan een paar keer vergat ik het prijskaartje van deze telefoon, en dat is super positief. Want als gebruiker heb je helemaal niet het gevoel dat je met een een budget-phablet loopt, omdat je ‘geen betere telefoon kon betalen’. Dit is een prima unit die goed in de hand ligt en alle taken die je voor hem in petto hebt met verve weet uit te voeren. Pas bij directe vergelijkingen met duurdere toestellen worden de verschillen in kwaliteit van bepaalde onderdelen weer duidelijk. Duurdere toestellen hebben bijvoorbeeld een betere camera, een mooier scherm en zijn wat sneller. Maar de Honor 4X weet de gebruikerservaring zo in te richten dat je de nadelen alweer snel vergeet, omdat alles goed ‘meer dan goed genoeg werkt’. En de honderden euro’s die je kunt besparen op de aanschaf van dit toestel, of op je maandelijkse abonnement, maakt de boel natuurlijk meer dan goed.

Lees de complete Honor 4X review.

Bij onder meer Typhone en GSMEasy krijg je momenteel de Honor T1 gratis wanneer je de Honor 4X aanschaft. Ook bij een los toestel is dit het geval maar houd er rekening mee dat de prijs van een los toestel bij deze winkels 100 euro hoger ligt dan bij andere winkels.

  • Delen:
Honor 4X
Android KitKat (4.4)
Honor Mediapad T1 8.0
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.