Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 6+ te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2015, 11:13 CategorieAndroid

Vorige week werd de Honor 6+ officieel gelanceerd op de Nederlandse markt en vanaf vandaag kun je de phablet uit voorraad kopen. Webwinkel Coolblue is momenteel de enige die het toestel uit voorraad verkoopt voor een adviesprijs van 399 euro.

De Honor 6+ is de nieuwste phablet van het dochterbedrijf van Huawei. Het toestel is voorzien van een 5.5-inch lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en draait op een Kirin925 octacore-processor van Huawei. Deze wordt vergezeld door 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen.

Honor-6-plus

Verder is de Honor 6+ uitgerust met een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 3.600mAh accu die het minimaal twee dagen vol moet houden op een volle lading, een dualsim-functie waardoor je eenvoudig tussen twee simkaarten kunt schakelen, 4G voor snel mobiel internet, een 8 megapixel camera aan de voorzijde en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem.

De Honor 6+ komt in verschillende kleurvarianten op de markt; een gouden, een zwarte en een witte variant. Alle modellen hebben een gewicht van 165 gram en een afmeting van 150,4 x 75,4 x 7,5 millimeter.

Meer informatie, alle specificaties en de laagste prijzen vind je terug op de productpagina van de Honor 6+. Ook onderaan dit artikel vind je de laagste prijzen.

  • Delen:
Honor 6 Plus
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.