Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Inbox by Gmail krijgt verwijderknop en handtekeningen

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2015, 9:16 CategorieAndroid

Google gaat de e-mailapplicatie Inbox by Gmail voorzien van een kleine update, die de verwijderknop en handtekeningen toevoegt. Het is echter nog steeds niet mogelijk e-mail als ‘ongelezen’ aan te vinken. Maar is dat ook wel nodig?

Inbox by Gmail krijgt nieuwe functies

Mocht je Inbox by Gmail gebruiken en een aantal functies missen, dan kan dat kloppen. De e-mailapplicatie voor op je tablet, smartphone en pc heeft namelijk nog geen beschikking over iets simpels als een knop om mail mee te verwijderen, maar daar komt straks verandering in. Ook is het zo dat we straks ondersteuning krijgen voor e-mailhandtekeningen.  Wanneer we deze functies krijgen, is echter nog niet bekendgemaakt. Maar dat ze eraan komen, is wat ons betreft prima: die twee functies maken de app een stuk completer.

Er zijn ook gebruikers die graag een knopje zouden willen zien waarmee ze e-mailberichten als ‘ongelezen’ kunnen aanvinken, maar het Inbox by Gmail-team heeft aangegeven dat die functie er niet aan komt. Het team geeft aan dat je daar dus juist zoiets als ‘snooze’ voor moet gebruiken. Daarmee ben je in staat om e-mail uit je directe postvak in te halen en hem in te plannen voor een later moment: dan verschijnt de mail weer in je inbox. Ook kun je gebruikmaken van de pinoptie. Daarmee zet je een e-mailbericht vast.

Eind vorig jaar introduceerde Google de e-maildienst Inbox. Met Inbox krijg je toegang tot een aantal functies waar Gmail niet over bezit. Die functies heten Hoogtepunten, Herinneringen en Snoozen. Hoogtepunten is de dienst waarmee je dus allerlei informatie, al dan niet real-time, overzichtelijk op je scherm krijgt, Herinneringen is een veredelde takenlijst en met Snoozen kun je e-mail en Herinneringen uitstellen tot het moment dat jij er aan toe bent. Ook zijn er Bundels, waar je allerlei gelijksoortige informartie opslaat en terugvindt.

  • Inbox by Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.