Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Pro krijgt bluetooth stylus, nfc en meer’

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2015, 11:31 CategorieiPad

Naar verluidt krijgt de iPad Pro een scherm van 12,9 inch, een bluetooth stylus, nfc-technologie en nog veel meer, volgens een interne bron. Diezelfde bron zou met dit nieuws willen bevestigen dat Apple inderdaad werkt aan een grote iPad.

iPad Pro krijgt speciale bluetooth stylus en meer

Volgens een anonieme interne bron, die kennis heeft over de zaken met de betrekking tot de iPad Pro, klopt het dat Apple ondertussen werkt aan een iPad Pro. Die iPad Pro krijgt een scherm van 12,9 inch en het is op moment van schrijven nog onduidelijk wanneer we het apparaat te zien krijgen, omdat die informatie nog niet is bekendgemaakt. Volgens die interne en anonieme bron, krijg de iPad Pro, zoals de media en Apple-enthousiastelingen het apparaat noemen, een aantal opvallende features.

Zo zou er een nfc-radio worden ingebouwd. Betalen via de iPad Pro moet in theorie mogelijk zijn, maar dan alleen in de vorm als ontvanger (dus degene die het geld aanneemt en niet betaalt). Het is niet waarschijnlijk dat de iPad Pro dezelfde betaalmogelijkheden krijgt als een iPad Air 2. Diezelfde nfc-technologie zou tevens gebruikt kunnen worden als middel om andere apparaten aan de iPad Pro te koppelen. Bovendien zou deze iPad een ander, beter, scherm meekrijgen, helemaal in combinatie met de nieuwe bluetooth stylus.

Dat scherm zou ook kunnen meten hoe hard je er op drukt. Die technologie vinden we nu al terug in de Apple Watch en de nieuwe MacBooks. Daarnaast zou de iPad Pro de nieuwe usb c meekrijgen, maar onduidelijk is nog of dit een extra aansluitingsmogelijkheid wordt of de huidige gaat vervangen. En, daar hebben we hem weer, de iPad Pro kan ook rekenen op de nieuwe generatie A-processor. Wil je alle geruchten over Apple’s grote tablet teruglezen? Neem dan een kijkje in ons meer dan uitgebreide iPad Pro-archief.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.