Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Koop een Surface 3 en krijg 150 dollar voor je oude Surface-tablet

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2015, 10:22 CategorieWindows

In de Verenigde Staten ligt de nieuwe Surface 3 van Microsoft sinds vandaag in de winkels en het bedrijf uit Redmond probeert er meteen alles aan te doen om Surface-gebruikers te laten overstappen.

Met de lancering van de Surface 3 in de VS laat Microsoft direct van zich horen met een mooie actie. Bezitters van een Surface RT of Surface 2, beiden draaiend op Windows RT, krijgen namelijk de mogelijkheid een Surface 3 te kopen en bij het inleveren van hun oude model 150 dollar korting te krijgen. Dat is geen verkeerde deal aangezien de Surface RT en Surface 2 geen update naar Windows 10 krijgen en ook compleet afhankelijk zijn van het magere aanbod van apps in de Windows Store.

De nieuwe Surface 3 is daadwerkelijk vernieuwend ten opzichte van zijn voorgangers. Dit model draait op de volledige versie van Windows 8.1 en biedt dus de mogelijkheid desktopprogramma’s te installeren. Ook ben je verzekerd van een update naar Windows 10. Meer informatie vind je in onze Microsoft Surface 3 review.

De inruilactie geldt voorlopig alleen in de VS, Canada en Puerto Rico. Of Microsoft binnenkort ook Nederlandse consumenten hun tablet laat inruilen is nog niet bekend. Het exacte bedrag dat je terugkrijgt is afhankelijk van het model, de accessoires en de conditie waarin de tablet verkeert.

 • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Reacties

 1. Bas
  06 mei, 2015 om 12:42

  In plaats dat je schrijft dat studenten hier in Nederland 10% korting krijgen op de Surface 3, moet ik hier lezen over een Amerikaanse inruilactie die niet naar ons land komt (heeft MS bij andere inruilacties in het verleden ook niet gedaan). Great prioritizing!

  • Martijn Chel
   07 mei, 2015 om 10:27

   Uhmm.. die studentenactie bestaat al tijden. Dat is niets nieuws. Bovendien ben je niet verplicht een artikel te lezen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.