Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lara Croft: Relic Run keert terug in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2015, 17:04 CategorieAndroid

Square Enix heeft de game Lara Croft: Relix Run opnieuw uitgebracht voor Android, nadat de game eerder uit Google Play was gehaald. Je kunt het spel vanaf nu wederom gratis downloaden voor op je Android-tablet of -smartphone.

Lara Croft: Relix Run weer te downloaden

Waarom weten we niet, maar opeens was Lara Croft: Relix Run uit Google Play verdwenen. Vlak nadat we ons artikel Drie mobiele games van Square Enix voor op je tablet online hadden gezet, was de game niet meer verkrijgbaar in de digitale winkel van Google. Maar daar is nu verandering in gekomen, aangezien speluitgever Square Enix, zonder al te veel fanfare, het spel opnieuw heeft uitgebracht. Ook kun je de game downloaden voor je iOS-apparaat, zoals je iPad, aangezien de game daar ook als preview beschikbaar is.

Lara Croft: Relic Run is gemaakt door ontwikkelaar Crystal Dynamics (die al enkele jaren verantwoordelijk is voor de serie) in samenwerking met Simutronics. Relic Run wordt uitgegeven door het Japanse Square Enix, aangezien die de rechten in handen heeft. Op basis van de naam alleen al kun je zien met wat voor game je te maken hebt: een endless runner. Desondanks implementeert de ontwikkelaar ook elementen uit de franchise in deze game die de serie zo tof maakt, zoals bijvoorbeeld het gevecht met een T-rex.

Bovendien ziet de game er ook redelijk goed uit en doet het ons denken aan die eerste Tomb Raider-avonturen op de PlayStation 1. Mocht je daar naar snakken, dan kun je die game spelen op Android of gewoon op je vertrouwde PlayStation-spelcomputer. Lara Croft: Relic Run is gratis te downloaden, heeft 81MB aan vrij schijfruimte en minstens Android 2.3 of hoger nodig én bevat in-game-aankopen, oplopend tot 49,99 euro. Wil je de game op je iPad spelen, dan heb je tenminste 141MB aan vrije ruimte en iOS 7.0 of hoger nodig.

  • Lara Croft: Relic Run
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.