Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo ThinkPad 10-opvolger opgedoken bij FCC

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2015, 11:03 CategorieWindows

Bij de FCC is er de mogelijke opvolger van de Lenovo ThinkPad opgedoken. Deze hybride tablet zou in juni aangekondigd kunnen worden. Helaas zijn er geen specificaties te vinden op de pagina van de FCC, dus weten we bar weinig over het apparaat.

Opvolger Lenovo ThinkPad duikt op bij FCC

Het is nu ongeveer een jaar geleden sinds Lenovo de Lenovo ThinkPad 10 aankondigde als de opvolger van de ThinkPad Tablet 2. En het lijkt erop dat de Chinese fabrikant de tabletlijn wil voortzetten, aangezien er nu een opvolger voor de Lenovo ThinkPad 10 is opgedoken bij de Amerikaanse FCC, een onafhankelijk Amerikaans overheidsorgaan dat de verantwoordelijkheid draagt voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie. Apparaten die hier verschijnen, komen daarna meestal (snel) op de markt.

lenovo-thinkpad-10-2-design

De opvolger van de Lenovo ThinkPad 10 wordt omschreven als ‘2nd generation’ (tweede generatie), waardoor we het idee krijgen dat we hier met een geüpdatete versie te maken hebben en niet met een heel nieuw model. De afbeelding die bij de FCC te zien is, laat ook zien dat de hybride tablet hetzelfde design meekrijgt. En dat zou goed nieuws zijn, want mogelijk betekent dit dat de accessoires voor de eerste ThinkPad 10 ook voor dit nieuwe apparaat geschikt zijn. Maar dat is op moment van schrijven nog speculatie en giswerk.

Verder is er maar weinig te lezen over de specs van het apparaat. Mogelijk krijgt het een Intel-processor en een NFC-chip: deze informatie is te lezen op de gekleurde afbeeldingen binnen de tekening. De verwachting is dat deze tweede versie van de Lenovo ThinkPad 10 iets betere hardware krijgt ten opzichte van zijn voorganger, maar voor de rest redelijk hetzelfde blijft qua design en functies. Het kan tevens zijn dat de tablet begin juni officieel wordt aangekondigd, aangezien er dan een beurs in Tapei (Taiwan) plaatsvindt, genaamd Computex.

  • Delen:
Lenovo ThinkPad 10
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.