Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G4 phablet vanaf 30 mei te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2015, 10:36 CategorieAndroid

Het is aleer bijna een maand geleden dat LG de G4 phablet aankondigde. Via de actie-website van de fabrikant kon het toestel reeds besteld worden, inclusief een gratis microSD-kaart, en de eerste leveringen stonden voor 30 mei gepland. Vandaag laat LG weten dat de G4 vanaf 30 mei in heel Nederland te koop zal zijn.

Specificaties en features

De LG G4 is het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant. Het toestel is onder meer voorzien van een 5.5-inch quad hd-display, een 8 megapixel selfie-camera, een Snapdragon 808-processor, 3GB werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. De batterij is verwijderbaar en heeft een kracht van 3000 mAh. Verder zijn er de standaard verbindingen aanwezig en draait de G4 op een eigen skin van Android 5.1, onder de noem LG UX 4.0. Die UX kunnen gebruikers overigens helemaal zelf aanpassen, met volop mogelijkheden die je elders niet snel vindt.

lg-g4-verzameling-groot

De LG G4 is verkrijgbaar in Metallic Grey, Ceramic White en Gold en heeft een adviesprijs van 649 euro. De leren varianten in bruin en zwart komen met een adviesprijs van 699 euro in de winkels. Bij de leren varianten wordt een additionele gouden metallic backcover gratis meegeleverd. Als accessoire is de Quick Circle Case te koop die de G4 beschermt en de smartphone geschikt maakt voor draadloos opladen.

LG G4 bij T-Mobile

Klanten die niet kunnen wachten tot de levering van de pre-order van de LG G4, kunnen vanaf zaterdag 23 mei terecht bij T-Mobile voor een exclusief launch aanbod: bij aanschaf van de nieuwe LG G4 in de T-Mobile winkels ontvangen klanten op zaterdag 23 mei een gratis uniek LG G4 fotografieboek cadeau, met tips & tricks over de camera mogelijkheden. Bovendien kunnen klanten de 23e profiteren van een korting op hun abonnement: een gratis LG G4 met 3GB data en onbeperkt bellen in Nederland en 120 minuten in Europa voor 37,50 per maand.

Onlangs werden twee nieuwe telgen in de LG G4 familie aangekondigd. De G4 Stylus is met zijn 5.7-inch scherm een fractie groter dan de G4. Zoals de naam doet vermoeden beschikt de telefoon over een stylus, dat het mogelijk maakt om gemakkelijk notities en tekeningen te maken op het royale scherm. Zijn kleinere broer, de 5.0-inch LG G4c biedt veel van de premium features en styling van de G4, maar in een compactere vorm.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.