Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt nieuwe commercial Surface 3 uit

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2015, 10:12 CategorieWindows

Morgen ligt de nieuwe Surface 3 van Microsoft in de Nederlandse winkels en om de lancering van de tablet kracht bij te zetten brengt Microsoft vandaag een nieuwe commercial uit. In de video worden de vele mogelijkheden die de tablet voor consumenten biedt uitgelicht.

De Surface 3 is volgens Microsoft de ideale tablet voor diegenen die altijd en overal comfortabel van de Windows-ervaring willen genieten. Het bedrijf uit Redmond illustreert dit middels het tonen van de belangrijkste features en functies, en toont daarbij diverse quotes van grote websites die de tablet reeds getest hebben.

In de video worden verschillende belangrijke eigenschappen van de Surface 3 getoond. Zo zien we dat de tablet een volledige dag op een volle accu mee moet gaan, dat je een gratis update naar Windows 10 krijgt zodra het besturingssysteem beschikbaar is, dat je traditionele Windows-programma’s in de desktopomgeving kunt draaien en dat de tablet over een lichte en dunne behuizing beschikt.

De Microsoft Surface 3 is de derde generatie Surface-tablet die gericht is op consumenten. Dit model is echter voorzien van de volledige Windows-versie waardoor je niet meer alleen afhankelijk bent van de apps in de Windows Store. De tablet beschikt over een 10.8-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.280 pixels, 2GB of 4GB aan werkgeheugen, een Intel Atom X7-processor, 64GB of 128GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, een usb 3.0-poort, een microusb-poort en een mini-DisplayPort.

Meer over de tablet lees je in onze Microsoft Surface 3 review en op de productpagina van de Microsoft Surface 3. Via onderstaande winkels kan de tablet reeds besteld worden voor een prijs vanaf 609 euro.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.