Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft lanceert vier commercials voor Microsoft Surface 3

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2015, 10:06 CategorieWindows

Microsoft heeft vier nieuwe commercials op het YouTube-kanaal van de Surface 3 geplaatst, waarin consumenten kennismaken met het apparaat. De vier vijftien seconden durende video’s laten verschillende facetten zien van de tablet.

Commercials voor de Surface 3

Het is nog te vroeg om iets over het succes van de Surface 3-tablet van Microsoft te zeggen. Wat in elk geval duidelijk is, is dat Microsoft het er niet zomaar bij laat zitten en met vier nieuwe commercials op de proppen komt voor het apparaat. De vier video’s duren elk vijftien seconden lang en laten ons verschillende facetten van de tablet zien, die het in theorie in zich heeft je laptop te vervangen. De eerste video laat zien hoe licht de tablet is, terwijl de tweede video verder ingaat op de mogelijkheden met de stylus, die apart verkrijgbaar is.

Dan hebben we natuurlijk nog de andere twee video’s en die geven ons weer een ander beeld van de veelzijdige tablet. Video nummer drie staat in het teken van de kickstand van de Surface 3, waardoor het apparaat in verschillende standen te gebruiken is. En dan is, als laatste, daar nog de vierde video, die weergeeft dat de Surface 3 ook prima gebruikt kan worden als game device. De reclames komen nogal frivool over, waardoor we het idee hebben dat ze voornamelijk zijn bedoeld voor de jongere mensen en ijverige studenten.

Onder de motorkap van de Surface 3 zit een quadcore Intel Atom x7-processor, die volgens Microsoft snel en responsief werkt. Met een volle batterij is tot tien uur lang video af te spelen. Verschillende opslag- en geheugenconfiguraties bieden consumenten een brede keus uit prestaties en capaciteit. Het 10.8-inch HD multitouch-scherm met een 3:2-beeldverhouding, stereospeakers met Dolby Audio zijn eigenschappen van de Surface 3 die Surface Pro 3-eigenaars niet vreemd in de oren klinken. De tablet is in drie standen te gebruiken.

Lees ook onze Microsoft Surface 3 review.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.