Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Office 2016 Public Preview nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2015, 9:51 CategorieApplicaties

Microsoft heeft aangegeven dat het vanaf nu mogelijk is de preview-versie van Microsoft Office 2016 te downloaden voor pc en tablet. Je kunt de software installeren op je Surface-tablet of je Windows-pc, mits je een beetje verstand hebt van preview-programma’s.

Download nu Microsoft Office 2016 Public Preview

Sinds maart is Office 2016 al te downloaden voor IT-specialisten, maar vanaf nu kan iedereen meedoen met het preview-programma van Microsoft voor Microsoft Office 2016. Gisteravond hield Microsoft zijn Ignite-presentatie, waarin bestuursvoorzitter Satya Nadella niet alleen uithaalde naar Google, maar ook bekendmaakte dat iedereen zich nu kan aanmelden voor de Public Preview van Office 2016. In een blogpost van Jared Spataro, general manager van het Office-marketingteam, liet Microsoft weten wat we mogen verwachten.

Microsoft Office 2016 komt natuurlijk met een sloot aan nieuwe features die allemaal bovenop Office 2013 zijn gebouwd. Zo is er een veel betere integratie met de cloud, zodat gebruikers hun bestanden overal en vanaf elk apparaat kunnen bereiken. Ook is het zo dat Outlook nu met OneDrive synct, waardoor het mogelijk is grotere bestanden naar elkaar te versturen. Met Smart Applications, een extensie van Office, krijg je bijvoorbeeld toegang tot Tell Me, een zoekmiddel, en Clutter, die je inbox overzichtelijker moet maken.

Eerder maakte Microsoft bekend dat Office diverse nieuwe implementaties ondersteunt, met name voor apps van derden. Zo kun je bijvoorbeeld een widget van Uber in je Outlook-app tonen of een SAP-widget in je Excel-bestand. Deze integratie zorgt ervoor dat je in alle Office-apps altijd toegang hebt tot je belangrijkste informatie van andere diensten. Mocht je nu geïnteresseerd zijn in het uitproberen van al die nieuwe functie en het niet erg vinden constant updates te moeten (de)installeren, dan kun je op deze pagina Microsoft Office 2016 downloaden.

Lees meer over alle nieuwigheden in Windows 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.